PRO LIGHT BG CAREER РАБОТА


Pro Light BG

СВЕТОДИОДНИ ПРОДУКТИ

ОСВЕТЯВАЙТЕ ИКОНОМИЧНО, ЕКОЛОГИЧНО И ТЕХНОЛОГИЧНО
офис: 02 975 5050 магазин: 08 84834956
mail to: sale@prolightbg.com since 2001
ПРОДУКТИ ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВОТО И ОПИТА НА ПРО ЛАЙТ БГ
работа и сътрудници

Про Лайт БГ набира талантливи, творчески настроени специалисти със средно или висше образование с умения и желание за работа в областта на светодиодната техника, оптиката, процесорното управление (PWM), дистрибуцията и търговските преговори.

Желаещите да изпращат кратки автобиографии, от които да е видно завършена професионална квалификация, трудов стаж по специалността, дефиниран мерак за работата (мотивационно писмо), телефони или е-mail за обратна връзка на адрес: office@prolightbg.com .

***
Фирмата не отговаря по телефона на въпроси свързани с естеството на ангажимента и трудовото възнаграждение. Кандидатите, чиито биографии бъдат одобрени ще бъдат потърсени от наш представител за интервю.
Фирмата предлага изгодни условия на физически лица, които имат желание и възможности за дистрибуция на продуктите й. Наетите лица получават възможност за популяризация и демонстрация на продуктите. Изплащат им се комисионни или хонорари в зависимост от договорката. Не е необходимо да са регистрирани по ТЗ.
търсени професии

инженер по микропроцесорна техника
техник по микропроцесорна техника


1712 София

офис Про Лайт БГ
02 975 5050
0887 861453

office@prolightbg.com

Фирмата предлага сътрудничество на договорен или свободен принцип с технически лица способни да разработват отделни модули от продуктите или да участват в екипа ни за създаване на прототипи.
Фирма Про Лайт БГ развива дейност в областта на проектирането, изработката, асемблажа, вноса, дистрибуцията, сервизното поддържане и рекламата на светодиодни приложения в различни области на бита и професионалните дейности.
© 2008-2013 Pro Light BG